• Trendy musthaves

  • Ordered before 11:30 PM = Same Day Shipping

  • Lowest price

  • Free shipping from € 30,-

Blog #1 Dé sieraden trends dit najaar!

 Blog #1 Dé sieraden trends dit najaar!

Daar is ie dan: onze allereerste BLOG! Deze staat vol met de nieuwste sieraden trends voor komend najaar. Klik op de titel om deze te lezen: enjoy!

Dé sieraden trends dit najaar!

 

We moeten er tocht echt aan geloven.. Het najaar komt eraan. Het zonnetje verdwijnt en de wollen truien en chocolademelk-mokken verschijnen. Maar zoals met elk seizoen zijn er ook weer nieuwe modetrends, zo ook in de sieradenwereld! Allerlei trends komen terug en nieuwe verschijnen. Verschillende 90ies invloeden zijn terug te zien, maar ook de zijn minimalistische sieraden nog helemaal hip! En dan vooral in combinatie met een echte eye-catcher. Steal the show!

 

Wij hebben onze 5 favoriete trends voor je opgesomd:

 

Chokers
Oorspronkelijk uit de 90’s, maar maakte dit voorjaar een modecomeback. Ook in het najaar zijn deze strak aansluitende kettingen helemaal hot. Breed of smal, fluweel of leer, deze kettingen zijn er in allerlei vormen en maten. Of je nu voor een stoere of chique look gaat: met een choker is dit easy te bereiken. Het is een simpel maar effectief accessoire die niet in jouw collectie kan ontbreken!

 

 


Hoops

We blijven in de 90’s sfeer, want ook grote oorringen zijn weer helemaal in! Verberg ze niet langer in je sieradendoos, want deze joekels mogen weer gezien worden. Deze hoops hoeven niet rond te zijn, een oorring in de vorm van een hartje of ster kan nu ook.

Hoops1.Hoops2.Hoops3.


Art-school

Aankomend seizoen staat in het teken van de eye-catchers. Zo zijn ook Art-school sieraden helemaal de bomb! Art wat? Wij moesten het ook even opzoeken, maar eigenlijk kennen we deze al wel: grafische vormen, strakke lijnen en innovatieve materialen. Kunstwerken dus! Hieronder doen we het even voor jullie voor:

Artschool1.Artschool2.Artschool3.


Multilayered 

Ben jij net zoals wij ook fan van minimalistische sieraden en stroomt jouw sieradendoos ervan over? Dan vind jij deze trend geweldig! Het is nu helemaal in om meerdere sieraden en verschillende lagen te dragen: multilayered. Je hoeft dus nooit meer te kiezen welke armband of ketting je nou moet dragen: doe ze gewoon allemaal om! Meer sieraden, meer beter!

Multilayered1.MultilayeredMultilayered3.


Armcuffs

Dit najaar moet jij jouw armen niet verbergen in een trui, stroop de mouwen op en laat zien wat jij om je polsen draagt! Je kunt het houden op één armband, maar combineer deze trend met de vorige en ga voor meerdere naast elkaar, dan vallen ze extra op! De ouderwetse slavenarmbanden mogen ook weer tevoorschijn worden gehaald, deze zijn weer in de mode. 

Armcuffs1.Armcuffs2.Armcuffs3.

 

Shop op onze website voor deze hippe sieraden: www.lovelymusthaves.com

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »