Bamboe Keuken Weegschaal

Duurzaam en verantwoord je ingrediënten wegen met deze handige weegschaal. Gemaakt van hoogwaardig bamboo. Door het compacte formaat is deze precisie weegschaal uitermate praktisch dat op elk aanrecht past. Door de handige tare functie weeg je moeiteloos meerdere ingrediënten apart af.

Bamboe Pedaalemmer


Op zoek naar een strak compact Scandinavisch design? Dan is deze 3L pedaalemmer van Tritorelia wat je zoekt. Gemaakt van hoogwaardig RVS en natuurlijk bamboo met handig handvat. Het bamboe oppervlakte is vochtbestendig en hypoallergeen waardoor dit perfect in de badkamer, keuken, douche en toilet kan worden gebruikt.

Bamboe Dienblad


Ontbijt op bed in stijl? Zie je jezelf al zitten met een heerlijk croissantje en een verse jus d’orange? Verras je geliefde met dit stevige bamboe dienblad van Tritorelia. Gemaakt van hoogwaardig natuurlijk bamboo met handige handvaten. Het oppervlakte is vochtbestendig en hypoallergeen waardoor dit perfect in combinatie met eten en drinken. Zeer gemakkelijk materiaal om af te nemen en schoon te houden.